ארון חשמל

  • ארון חשמל שהתפרק בחדר המדרגות - רכוש משותף?
    רונית | 18/02/2010 15:08

    שלום לכם, בקומת הקרקע, ארון החשמל המשוייך לשני הדירות בקומת הקרקע וכן משוייך לחשמל המדרגות - התפרק. 1. האם ארון זה נקרא "רכוש משותף"?. האם כל יתר בעלי הדירות צריכים להשתתף בעלות התקנת ארון חדש? 2. ומה זה אומר לגבי הארון הישן שלי אם "יפול" - האם גם אז כל יתר בעלי הדירות ישתתפו בעלות ארון החשמל של הדירה שלי? 3. במידה וארון החשמל נפל עקב שיפוצי חשמל שנעשו באחת מדירות הקרקע - האם גם אז כל יתר בעלי הדירות יצטרכו להשתתף בתשלום? אודה לתשובתכם. בברכה, רונית

    • ארון חשמל
      |עו"ד גיא פרבמן | 20/02/2010 16:38

      ארון החשמל למרות שממוקם בשטח המשותף הינו בבעלות פרטית ועל הדיירים שבבעלותם הדירות הסמוכות לארון לתקן על חשבונם את הארון אלא אם בתקנון כתוב אחרת

      • האם זה נכון גם כשמונה חשמל המדרגות נמצאבארון הזה?
        רונית | 20/02/2010 21:54

        תודה על התשובה - אבל חשוב לי מאוד לוודא - כשמונה חשמל המדרגות נמצא גם הוא בארון הזה - האם גם אז רק בעלי הדירות הסמוכות לארון , אלו שהמונה שלהם גם הוא נמצא באותו ארון - צריכים לתקן את הארון על חשבונם בלבד? אודה לתשובתכם. רונית