השכרת דירה

  • השכרת דירה במתחם המיועד לפינוי בינוי
    איל | 17/02/2010 17:41

    שלום אני מעוניין להשכיר דירה במתחם שהתחיל תוכנית לפינוי בינוי אך אין אני יודע מתי בדיוק זה יתחיל. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות במצב שבו עתידית אני מתבקש לפנות את השוכר מהדירה לשם התחלת הפינוי בינוי, בעודו בחוזה מולי ולמעשה חוקית אינני יכול כי אני כבול בחוזה עד לתומו. האם עליי לדאוג לסייג את החוזה בסעיף לגבי פינוי בינוי? האם יש פיתרון יצירתי אחר מבלי להפר חוזה? תודה איל

    • השכרת דירה
      עו"ד זהר ארד | 17/02/2010 20:36

      תוכל לכלול בהסכם השכירות סעיף אשר מקנה לך זכות להודיע על הסיום ההסכם שלושה חודשים מראש (או יותר או פחות). לרוב, שוכרים אינם "אוהבים" סעיפים מעין אלו אך אתה יכול מראש לבקש שכר דירה נמוך מהמקובל ולהסביר שזה בגלל חוסר הוודאות והיתכנות שיידרש פינוי מוקדם. בהצלחה.