יש לבחון מול עו"ד האם מגיע לכם פיצוי בגין הפקעה

  • מבקשת עזרה : מה עושים עם מגרש שעשו עליו פארק
    מירב חת | 15/02/2010 10:43

    מבקשת עזרה והכוונה : לאימי ( ירושה מאבי ) 2 מגרשים בי- , שאין לי מושג היכן הם ו/או מה מצבם . עם שותפים . ומגרש בחיפה , שבנו עליו פארק . מה עושים ?

    • יש לבחון מול עו"ד האם מגיע לכם פיצוי בגין הפקעה  לת
      |עו"ד עזרא שרון | 15/02/2010 15:09

      • בענין המגרש שבנו עליו פארק וגם מגרשים בירושלים
        מירב | 17/02/2010 08:59

        בענין המגרש שבנו עליו פארק , אלו מסמכים אני צריכה . כי יש לי מסמכים די ישנים ( אבי נפטר וידענו שיש מגרש כזה , אך הוא מעולם לא פירט ) . כנ"ל לגבי מגרשים בירושלים , אחד מהם אני העברתי בטאבו והשני אי אפשר . כי הוא לא שייך למנהל . יש לכם המלצה אל מי לפנות או איך להתחיל לטפל בזה? אני חייבת לציין שיש לאימי ( היורשת של אבי ) שותפים לכל המגרשים האלו . אפשר למכור את החלק שלה ? תודה על כל תשובה / עזרה.