רכישת דירה ממנהל עזבון

  • עצה לגבי דירה ממנהל עזבונות
    יניב | 14/02/2010 22:26

    שלום רב ביוני 2009 ניגשתי להתמחרות שבה הצעתי זכתה על דירה שהתקיימה ע"י 2 עו"ד דין שהם ע"פ מה שהבנתי הם מנהלי עזבון של בעלת הדירה המנוחה. נאמר לי שההצעה כפופה לאישור בית משפט לעינייני משפחה. מאז עברו כבר כמעט 8 חודשים ועדיין אין תשובה. בחודשים הראשונים בית משפט היה בפגרה לאחר מכן השופט שטיפל בתיק התקדם למחוזי הוחלף שופט לאחרונה בשבועיים האחרונים בכל פעם שאני מתקשר למשרד עו"ד מתחמקים. כלומר המזכירה עונה ופעם היא טוענת שהעו"ד בשיחה פעם בבית משפט ופעם ירדה לאכול אני משאיר הודעות אצלה עם מספר הטלפון שיחזרו אלי וכלום. מצד אחד אני רוצה מאוד את הדירה מצד שני די נמאס לי שיחזירו לי את הפיקדון ואני אלך לדרכי. אני ממש לא יודע מה לעשות

    • רכישת דירה ממנהל עזבון
      |עו"ד עזרא שרון | 15/02/2010 09:46

      יש לבחון לעומק האם מנהלי העזבון פעלו כנדרש בעת הגשת הבקשה לבית משפט ועושים כמיטב יכולתם כדי לקבל החלטה. 8 חודשים זה יותר מידי זמן. כמו כן, יש לבחון בחוזה האם אין מועד מסויים שלאחריו הצעתך פוקעת אם לא אושרה על ידי בית משפט. אם לא היית מיוצג ע"י עו"ד- יש לפנות לייעוץ משפטי דחוף.