דו-משפחתי על חלקת רישום אחת

  • התנגדות דו משפחתי לתוכניות בניה
    אורי | 10/02/2010 14:27

    שלום, קניתי בית דו-משפחתי ישן (על חלקה אחת 2 בתים עם קיר משותף), הכנתי תוכניות להריסת הבית הישן ובניית בית חדש. השכן הדו-משפחתי מתנגד לכל תוכנית שאני מכין. מה ניתן לעשות? תודה.

    • דו-משפחתי על חלקת רישום אחת
      משה לוין | 11/02/2010 15:14

      אורי שלום, עליך לבדוק באם קיים "הסכם-שיתוף" בין הבעלים הקודם [קודם לרכישת דירתך] לבין השכן הצמוד, מאחר ויחסי השיתוף בד"כ מעוגנים בהסכם-שיתוף. באם יימצא כזה, ניתן לפתור הסכסוך במסגרת ההסכם. באם אין ולא היה הסכם, הדרך בפניך להגיע להסכם-שיתוף עם השכן המתנגד, או לחילופין בלי-ברירה לפנות למסלול המשפטי. בהצלחה, משה לוין, עו"ד (מהנדס)

    • ההתנגדות שלו צריכה להשמע בועדה. אם מדובר בהתנגדות שרירותית - היא תידחה.  לת
      עו"ד זהר ארד | 11/02/2010 15:14