הפסקת התקשרות עם מתווך

  • מתווך שלא מרפה
    אסנת | 19/12/2009 23:10

    שלום לפני כחודשיים חתמנו על טופס בלעדיות עם מתווך דירות שרק גרם לנו עוגמת נפש מאז,לפחות שמונה ימים לא ברצף מהחודשיים הוא לא פירסם את הדירה באינטרנט (למרות שדירות אחרות כן פרסם),הביא לי לקוח שביקש לשכור במקום לקנות ,הביא לקוח ולא נתן לו הזדמנות לעשות סקירה נוספת על הבית בתואנה שהוא ממהר לבית אחר שהוא מבקש למכור,תיאם פגישות להבאת אנשים שייראו את הבית וחצי שעה לפני ביטל ,דיבר בחוצפה ועוד. הוא לחץ להוריד את המחיר מתחת למחיר הריאלי וכאשר סירבנו לא יצר עימנו קשר במשך כשבועיים ועוד. כאמור לאחר כחודשיים דרשנו ממנו שיפסיק לפרסם בכל מדיה תקשורתית את הבית למכירה ושאנו מבקשים לנתק עימו את הקשרמאחר שקצנו בחוסר מקצועיותו. הוא ממשיך מאז לפרסם (לשם שינוי מדי יום ..) באינטרנט את הבית למכירה וכן בעיתון מקומי. ברצוני להדגיש כי אין בכוונתי למכור את הבית או לפרסמו עד שתיגמר תקופת הבלעדיות על מנת לא לעבור על החוק ולא לבצע עסקה דרך המתווך חסר היושרה. האם אנו יכולים לדרוש ממנו להפסיק לאלתר את הפרסום?האם אני רשאית לשלוח לעיתון ו/או לאתר האינטרנט מכתב שלא יאשרו את הפרסום של דירתי תחת פרסום המתווך הנ"ל?

    • הפסקת התקשרות עם מתווך
      |עו"ד עזרא שרון | 20/12/2009 11:33

      כמו בכל חוזה, אם נותן השירות לא מבצע את חלקו נאמצנה- זכותך לדרוש את ביטול החוזה. אינך יכולה לפנות לעיתונות ולדרוש לא לפרסם פרסומים שלו. בברכה, שרון עזרא, עו"ד