יפוי כוח לתושב חו"ל

  • יפוי כוח למכירת דירה
    מיכאל | 29/11/2009 19:22

    שלום אני חי בארגנטינה כבר קרוב ל 7 שנים , ויש לי דירה בישראל שאני מעוניין למכור , אני רוצה לעשות יפוי כוח לאחי , השאלה שלי היא איזה יפוי כוח אני צריך ? צריך ללכת לקונסליה שתאשר את היפוי כוח ? יפוי כוח נוטריון או רגיל ? האם יש לי הטבה כל שהיא שאני לא חי בישראל יותר מ 7 שנים ? אני צריך לשלם אל כל המיסים שצריך או לא ? בתודה מראש

    • יפוי כוח לתושב חו"ל
      |עו"ד עזרא שרון | 30/11/2009 11:32

      על יפוי הכוח להיות מאומת בפני קונסול ישראל בחו"ל אין הטבות בשל היותך תושב בחו"ל בברכה, שרון עזרא, עו"ד