יש לקבל פרטים עובדתיים נוספים כדי להשיבך

  • תשלום רטרואקטיבי בהשכרת דירה
    צביקה | 26/10/2009 08:33

    שלום רב, בני ומשפחתו מתגוררים בדירה שכורה בקיבוץ. "היסטורית" אין חוזה חתום בין המשכיר לשוכר, כשכל התשלומים לקיבוץ משולמים כסדרם. לאחרונה פנו אליו מהקיבוץ ומסרו לו שעקב טעות שלהם (במינוח הנ"ל) הם שכחו לחייב את משפחתו בשימוש באינטרנט בסך 100 ש"ח בחודש (הקיבוץ מתפקד במקרה זה כספק שירותי אינטרנט) במשך 3 שנים ודורשים ממנו תשלום רטרואקטיבי עבור כל התקופה - 3,600 ש"ח. מעבר לכך שהתשלום נראה מופרז לחודש לא נראה הגיוני שעליו לשלם סכום זה בגלל טעות של הקיבוץ - המשכיר. האם קיימת הלכה ברורה בנידון? תודה צביקה

    • יש לקבל פרטים עובדתיים נוספים כדי להשיבך  לת
      |עו"ד עזרא שרון | 26/10/2009 13:06

      • תשלום רטרואקטיבי בהכרת דירה
        צביקה | 27/10/2009 07:17

        תודה - אשמח למסור פרטים נוספים - אנא ממך ציין אילו פרטים. יום טוב צביקה