כל האפשרויות שפרטת בשאלתך עומדות בפניך. עליך לקבל יעוץ באיזה פעולה/פעולות לנקוט.

  • התמודדות עם שינוי סביבתי הפוגע באיכות חיי
    אייל | 20/10/2009 11:57

    שלום רבאני גר בשכירות בשכונה בת"א הנמצאת כיום בתנופת בניהתוקף החוזה שלי הינו ל 3 שנים כאשר שכר הדירה מופחת בעקבות השקעה משמעותית שעשיתי לנכס לטובת שני הצדדים השוכר והמשכיר.אני גר בדירה שנתיים כאשר בחצי שנה האחרונה בנו בצמוד לביתי שני בניינים וכעת החלו בעבודות של בניין צמוד שלישיאני סובל ממפגע רעש חמור בשל כך. בנוסף, בעת בניית אחד הבניינים נבנה קיר אשר חסם את מרבית האור שהגיע לחלוני ומונע ממני איוורור לחדר.אני מרגיש שהחוזה ביני לבין בעל הבית הופר בשל הרעת תנאי המגורים שלי וכי התמורה להשקעתי בנכס ירדה בעקבות בניית אותו קיר וכן בשל הרעש באופן כללי.תהיתי האם ישנו משהו שאוכל לעשות בשביל להחזיר לעצמי חלק מערך השקעתי, החל בדרישת פיצוי מבעל הבית או דרישה להורדת דמי השכירות בעתיד או רטרואקטיבית?  דרישה להורדת הקיר החוסם את חלוני ?אולי דרישת פיצוי מן העירייה או מבעלי הבניינים הנבנים או בקשת דחייה בבניית הבניין השלישי שהעבודות עליו החלו ? האם לחילופין בעל הבית יוכל לדרוש פיצויים אלו ולהתקזז איתי בשכ"ד?בתודה על התייחסותך

    • כל האפשרויות שפרטת בשאלתך עומדות בפניך. עליך לקבל יעוץ באיזה פעולה/פעולות לנקוט.  לת
      עו"ד זהר ארד | 20/10/2009 13:56

      • כיצד מתקשרים איתך לייעוץ?  לת
        אייל | 20/10/2009 19:17