שאלה דומה- מותר למכור רק גג?

  • האם מותר למכור חנייה פרטית?
    עופר | 28/09/2009 23:12

    ברשות אמי דירה שמוצמדת אליה בטאבו חנייה. אין ברשות אמי רכב והיא קיבלה הצעה ממישהו למכור לו את החנייה, שקרובה לו מאוד למקום עבודתו. האם מותר לאמי למכור למישהו את החנייה שלה? כאמור, החנייה מוצמדת לדירה שלה בטאבו. אם מותר, איך עושים את השינוי בטאבו על חנייה?

    • שאלה דומה- מותר למכור רק גג?
      מירית | 29/09/2009 07:26

      האם אדם שיש לו דירה וגג (בטאבו) יכול למכור רק את הגג? תודה.

      • מכירת גג/חניה
        |עו"ד עזרא שרון | 29/09/2009 09:48

        מכירה של גג או חניה ניתנת רק לשכן מאותו בניין. זה עסקה במקרקעין לכל דבר וענין