שאלתך מזמינה יעוץ משפטי וזאת לא נוכל להעניק לך במסגרת הפורום

  • שופינג ומיסים
    אלה | 23/09/2009 13:44

    אני בעלת דירה A מלפני הרבה מאד שנים. לפני כשנה, ירשתי חצי מדירה B ואת החצי השני רכשתי מהיורש השני שהיה זקוק לכסף. שילמתי מס רכישה, וחלק הוקפה לשנתיים עד שאמכור את דירה A (אם לא אמכור אצטרך לשלם). האם מותר לי למכור את דירה B מתי שהוא? האם מותר לי למכור את שתיהן? איזה מיסים יחולו עלי אם אמכור את דירה B? חצי B קניתי לפני כחצי שנה וחצי ממנה ירשתי :( האם מותר לי לקנות דירה אחרת C ? מבחינת מיסים? תודה

    • שאלתך מזמינה יעוץ משפטי וזאת לא נוכל להעניק לך במסגרת הפורום  לת
      עו"ד זהר ארד | 23/09/2009 13:50