תנסי אולי לאתר את התיק שהיה אצל עוה"ד שנפטר. יש להניח שהתיקים שלו עברו לגורם כלשהו.

  • חוזה המכר לא נמצא
    אורלי | 23/09/2009 12:23

    ברצוני לבצע עבור לקוח שלי העברת זכויות במינהל- המקרקעין (נחלה) רשומים עדיין על המוכר משנת 61 ועד היום. בניסיון למצוא את כל המסמכים לא עלה בידינו למצוא את חוזה המכר וכל שיש בידי הוא ייפוי כוח נוטריוני שנתנה בזמנו המוכרת לבן משפחתה ע"מ שיעביר את זכות החכירה ויפדה את המשכנתאות על הנכס- בן המשפחה כנ"ל העביר את הטיפול לעו"ד שגם הוא איננו בין החיים וכך נותר יורש הקונה (הלקוח שלי) כשאין בידיו כל מסמך למעט העתק ייפוי הכח ומכתבים אוטנטיים של המושב אל הסוכנות היהודית והמינהל שהוכנו בזמנו לבקשת עוה"ד. כיצד אם למיששהו יש רעיון, ניתן יהיה למצוא את הסכם המכר? האם ניתן יהיה לבצע העברת הזכויות ללא הסכם כזה בהנחה שכל מעבירי הזכויות כבר אינם בין החיים?

    • תנסי אולי לאתר את התיק שהיה אצל עוה"ד שנפטר. יש להניח שהתיקים שלו עברו לגורם כלשהו.  לת
      עו"ד זהר ארד | 23/09/2009 14:09