מספר הנפשות יכול לרדת בדיוק כפי שיכול לעלות. העירייה יכולה לבקש דיווח. לא ברור ממה נפשך?

  • הצהרה
    רחל | 22/09/2009 11:57

    בימים אלה שלחה עירית ת"א מכתב לתושבים. במכתב זה התושבים מתבקשים להצהיר בכתב כמה נפשות מתגוררות בדירות הרשומות על שם התושב. מצורפת הערה כי צרכן אשר לא ישלח במועד הצהרה על מס הנפשות, יחוייבכמתגורר יחיד (ואז יחול עליו היטל לכל כמות מים עודפת "המאושרת" לכל נפש...) שאלתי: האם מותר לרשות לעשות זאת. אני מבינה שאם רואים שתצרוכת המים עלתה, יש לחייב היטל לכל צריכה עודפת.זה הגיוני, אבל מה זה שייך לדיווח? פתאום מספר הנפשות יקטן? האם מותר להם "להיכנס " לי עד כדי כך לכיס? giboui@walla.co.il

    • מספר הנפשות יכול לרדת בדיוק כפי שיכול לעלות. העירייה יכולה לבקש דיווח. לא ברור ממה נפשך?  לת
      עו"ד זהר ארד | 22/09/2009 15:06