את פרטי העסקה יש למלא כמובן בשני המשחים. הצהרות כל אחד נותן בנפרד.

  • הגשת מש"ח
    אלון | 11/08/2009 13:52

    בגלל התעקשות צד המוכרים, אנחנו הקונים כמו גם הם נמלא כל אחד טופס מש"ח בנפרד. שלנו הוא טופס ורוד. אם אני מגיש בנפרד , האם על המוכרים למלא במקום הנכון גם בטופס שלנו או שבגלל שהם מגישים טופס כחול בנפרד הם לא צריכים למלא שוב הצהרות בטופס הורוד שלנו ואנו למעשה שולחים טופס עם פרטי העסקה והצהרות לגבינו- הקונים בלבד

    • את פרטי העסקה יש למלא כמובן בשני המשחים. הצהרות כל אחד נותן בנפרד.  לת
      עו"ד זהר ארד | 11/08/2009 20:02