השאלה לא ברורה ובכל מקרה דורשת בירור עובדתי בכדי להשיב

  • הטלת חיובים בגין מים של הבניין, על בעלי הדירות
    רויטל | 10/08/2009 18:59

    מדובר על מתחם בעל 2 בניינים - מאה דירות סה"כ- 700 ש"ח דמי ועד בית הניתנים לחברת ניהול בעבור שירותי שמירה, בריכה, חדר כושר. האם ייתכן מצב בו יו"ר וועד הבית, יכול להטיל דרך עצמו או באמצעות העירייה על הדיירים את עלות המים שכל המתחם משתמש בו לאחזקת הבניין לדוג' דירה בעלת 4 נפשות משלמת בעבור 4 ק"ק? למי מתלוננים? איך פועלים נגד החלטת היו"ר או העירייה? למי קשור העניין? תודה מראש, רויטל

    • השאלה לא ברורה ובכל מקרה דורשת בירור עובדתי בכדי להשיב  לת
      עו"ד זהר ארד | 10/08/2009 20:59

    • הטלת חיובי המים של אחזקת הבניין על כל הדיירים
      רויטל | 11/08/2009 14:00

      אנסה בשנית. כל דייר מקבל חיובי מים מהעירייה, מופקעים בגהבם ושבפועל לא בעלי משפחתו הם אלה שצרכו 4-5 ק"ק אלא שפשוט הטילו על חשבונו גם מחיובי המים שנעשו בעבור אחזקת הבניין כולו. השאלה היא האם ייתכן מצב כזה בו הדייר ישלם בעצם וועד בית גבוה במקרה הזה 700 ש"ח וסכום זה לא יכלול בתוכו תשלום גם על המים של אחזקת הבניין? בנוסף, איך העירייה יכולה להטיל בחשבון המים, על צריכת מים של אחזקת הבניין ובעצם לא משקפת את צריכת המים הביתית?