רי/שום הערת אזהרה על ידי המנהל

  • מה עושים כאשר עובדי המנהל מסרבים לרשום הערת הזהרה
    רחל | 03/08/2009 02:25

    לפי פסק דין של בית המשפט העליון, בידי פסק דין של בית המשפט העליון ע"א 6360/1998 של כבוד הנשיא א' ברק,כבוד השופט מ' חשין, כבוד השופט א' ריבלין, בפסק הדין נרשם בסעיף 6 ציטוט במרשם המקרקעין תרשמנה שתי הערות אזהרה: 1] האחת, לעניין הצמדת החצר לדירת הקרקע וההסכמה לבניה; 2) השנייה לעניין הצמדת הגג לקומה א' ולעניין איסור הבניה על הגג אלא בהסכמת כל הצדדים במנהל טרטרו אותנו כמעט שנתיים ולא הסכימו לרשום את הערות כפי שנכתבו בפסק הדין ובסופו של דבר רשמו לפי הנסח שהוצאתי מהאינטרנט ציטוט " הערות קיים פסקדין של בית המשפט העליון בע.א 6360 על כל החוכרים" סוף ציטוט הערות שנרשמו בסעיף 6 בפסק הדין היו התנאי לקבלת הפשרה/ההסכם שקיבל תוקף של פסק דין. הערות מאוד חשובות לנו עב' הדורות הבאים, הערות חשובות לנו מאד בשביל הרשויות משום שאנו רוצים לבנות בקומת הקרקע,ישנם עוד דברים שאינני רוצה לחשוף כאן אבל אפשר בטלפון, שאלתי היא כיצד אני יכולה לחייב את רשם המקרקעין לכתוב את ההערות כפי שהורו/רשמו כבוד השופטים המכובדים. ברצוני לציין שיש גם פסיקתה שאושרה ב-3/11/2008 ע"י בית המשפט העליון, גם בפסיקתה נרשם "ירשמו שתי הערות הזהרה אצל רשם המקרקעין האחת לענין הצמדת החצר לדירת הקרקע וההסכמה לבניה, והשניה להצמדת הגג לקומה א' ולענין אסור הבניה על הגג אלא בהסכמת הצדדים, אין לי יותר כח זה כבר כעשרים [20]שנה בבתי משפט זהו כל רכושי, התרוששתי כבר, לפחות שלדור הבא יהיה יותר קל , תודה רחל

    • רי/שום הערת אזהרה על ידי המנהל
      |עו"ד עזרא שרון | 03/08/2009 15:05

      יש לבחון את כל התיק כדי להשיבך. האם לא היה לך עו"ד שיצג אותך בהליך? האם הוא לא ניסה לבצע הרישום?

      • עו"ד שרון כן היה ויש לי עו"ד שאותו טיטרו
        רחל | 03/08/2009 16:05

        ובסוף התפשר על הרשום הנוכחי אבל הרשום הנוכחי אינו לפי פסק הדין ואחרי כ-20 שנה בבתי משפט עד שהיגענו לעליון, ומה שלא מובן לי עם הית המשפט העליון קבע ורשם את נוסך ההערות האם המנהל יכול לטרטר ולרשום כרצונו, הרי סמכות בית המשפט העליון גוברת על עובדי המנהל וככל שיהיה תפקידו גבוה, ואינני חושבת שכבוד נשיא בית המשפט וכבוד השופטים שפסקו ורשמו את הערות לא יודעים את החוק. יש לי עוד דברים נגד המנהל וטעויות של המנהל שהודו בהם בבית משפט , ואינני יכולה לפרט כאן אבל אני מוכנה לדבר על כך בטלפון או לשלוח במייל אבל עוד לא בפורום מה שאני מבקשת לדעת למי ו/או לאיזה שר ניתן לפנות לשם שיקבלו במנהל הוראה לרשום כפי שנרשם בפסק הדין תודה רחל

        • המשך תשובה
          |עו"ד עזרא שרון | 03/08/2009 20:07

          למקרים מורכבים יותר ולמקרים בהם מבקשים לשמור על דיסקרטיות, את יכולה לפנות לאתר באמצעות שימוש בכפתור פנייה ל"ייעוץ אישי".

          • לעו"ד שרון המשך שאלה לא קיבלתי תשובה לשאלה
            רחל | 05/08/2009 01:03

            למי עלי לפנות בכדי שהערות ירשמו כלשונן בפסק הדין של בית המשפט העליון לגבי הטענות הנוספות שלי כנגד המנהל אני יפנה ליעוץ אישי. תודה רחל