המשמעות של כי בעל בית לא ישכיר 10 פעמים את אותו נכ

  • רישום שכירות בטאבו
    ג. | 01/08/2009 09:45

    דייר המתגורר בשכירות 10 שנים בדירה ויש לו אופציה לעוד 5 שנים מאיים שהוא יכול לרשום הערת אזהרה בטאבו. האם זה נכון חוקית, ומה המשמעות של רישום כזה.

    • המשמעות של כי בעל בית לא ישכיר 10 פעמים את אותו נכ
      שקד | 01/08/2009 11:45

      לא ברור אם לשכירות יכולה להיות הערת אזהרה,הוא תמיד יכול לבקש סעד כזה מבית המשפט השאלה אם יקבל,גם אם יקבל ...זה חייב להיות בכפוף לחוזה השכירות...ברק  אמר כל דבר שפיט \\\השאלה אם זה יתקבל.

    • רישום הערת אזהרה על שכירות
      |עו"ד גיא פרבמן | 01/08/2009 19:04

      ניתן לרשום הערת אזהרה על חוזה שכירות. המשמעות שבמידה ותיהיה מעוניין למכור כום דיעו שיש הערת אזהרה על הנכס דבר שימנע או יעכב את המכירה