שאלות בנוגע לנסח

  • שאלות לגבי נסח
    יואב | 30/07/2009 17:21

    שלום 1. מהי אדמת "מירי" המצוינת בנסח והאם יש לכך משמעות משפטית? 2. מה הכוונה כשבשטח רשום שהנכס נרשם ב"צו רישום בית משפט" ? האם יש לכך משמעות

    • שאלות בנוגע לנסח
      |עו"ד גיא פרבמן | 01/08/2009 18:49

      המשמעות של אדמת בעלות המדינה . בתקופת התורכים הייתה חלוקה בין אדמה פרטית (מלך) לבין אדמה בבעלות המידינה (מירי) לבין אדמה בבעלות משותפת (מושע). העובדה שהנכס נרשם בצו שיפוטי אין לזה משמעות. אולם הייתי ממליץ לראות את הצו ואת ההשלכות המשפטיות שלו האם ניתן להעביר זכויות וכיוצא בזה