הפרת חוזה ברכישת דירה

  • עזרה דחופה- הפרת חוזה במכירת דירה
    לירן | 25/07/2009 20:17

    מכרתי את דירתי לפני שלושה חודשים ( כל חודש יש תשלום ) הקונה לא שילמה לי את רוב הכסף וכבר באיחור של חודש וחצי היא הסתמכה על מכירת הדירה שלה במחיר מופרז ולאחר שלא הצליחה למכור ( לאחר חודש איחור ) החליטה שהיא משאירה לעצמה שתי דירות - לא מוכרת את דירתה ולוקחת משכנתא על כל הסכום. קשה לי להאמין שהיא תקבל את כל הסכום ומצד שני בגללה אני באיחור לדירה שקניתי. 1. קיימת כבר הערת אזהרה לטובתה על דירתי 2. יש לנו עורך דין משותף ממש לצערי כך שהיא לא מתערבת באיחורים ( כאמור - בגללה גם אני מאחר ) 3. יש בחוזה סעיף קנס בגין איחורים מה ניתן לעשות במקרה שכזה, האם ניתן לתבוע, כמה זמן זה לוקח ומה אני עושה עם הערת אזהרה? אני דואג שאני לא אקבל תביעה מהבעלים של הדירה שקניתי....... מה עושים ???????

    • הפרת חוזה ברכישת דירה
      |עו"ד עזרא שרון | 26/07/2009 10:50

      מאחר ועוה"ד הוא משותף, הוא לא יכול לייצג אף אחד בסכסוך ועליך לפנות לייצוג נפרד בדחיפות. אתה בהחלט בסכנה כי תתבע על ידי הבעלים של הדיקה שקנית, אם לא תעמוד בהסכם מולו. כדי לייעץ לך מה טקטיקת הפעולה הנכונה ביותר, עלינו לקבל פרטים עובדתיים נוספים. בברכה, שרון עזרא, עו"ד