תגובה

  • האם משלמים קנס על אי רישו בטאבו
    nMind | 19/07/2009 14:22

    קניתי מגרש לפני 3 שנים ורשמתי הערת אזהרה בטאבו ב 2006 (כשקניתי) היום אני רוצה לרשום את המגרש בטאבו כדי שאני אהיה אחד מהבעלים של החלקה. שאלתי היא, האם משלמים קנס על זה, זה מה שהסבירו לי, כי לא רשמתי בטאבו עןד אזץ האם זה נכון, ואיך מחשבים קנס כזה?

    • תגובה
      RA | 19/07/2009 14:44

      הטאבו עצמו אינו גובה קנסות, אולם מחובתך (חובה כללית וסביר להניח שגם מהסכם המכר) להעביר את הנכס על שימך. ללא קשר, נכס הרשום בטאבו - הזכות שלך חזקה הרבה יותר מאשר סתם הערת אזהרה הרשומה בטאבו על הנכס!

      • תגובה לתגובה
        nMind | 19/07/2009 14:48

        מה שכתבת ברור לי אבל בכל זאת אני רוצה לרום בטאבו עכשיו אחרי שהיה לי הערת אזהרה במשך 3 שנים כמה בערך או איך מחשבים קנס על זה?

        • אין קנס על רישום באיחור  לת
          |עו"ד עזרא שרון | 19/07/2009 17:18