ויכוח על עניין האופציה

  • ויכוח על מימוש אופציה
    סמדר | 15/07/2009 07:23

    האם בעל דירה יכול לפנות אותי מהנכס, וזאת למרות שיש לי אופציה לעוד 8 שנים ע"פ חוזה שנערך ביננו? הוא טוען שאני הפרתי את ההסכם ביננו כיוון שאני מנהלת בדירה עסק. למרות ההסכם שיש לנו ובו כתוב שהנכס מושכר לי ולא רשום לאיזה מטרה. לידיעה בלבד -כל השנים הוא הסכים בידיעה ועצימת עין שאנהל עסק בדירה ואמר לי שלא מעניין אותו מה אני עושה בדירה העיקר שכביכול הוא לא יודע מזה ושהתשלום תמיד יהיה בזמן, וכך היה. היום הוא משנה את דעתו ורוצה שאפנה למרות האופציה

    • ויכוח על עניין האופציה
      |עו"ד גיא פרבמן | 15/07/2009 11:00

      כעיקרון העובה שלא רשום בחוזה מטרת השכירות לא נראה לי על פניו שאכן ישנה כאן הפרה. אולם, יש לבדוק את תוכן החוזה לעומקו בטרם יהיה ניתן להיתן חוו"ד מקצועית בעניינך