ערעור לעליון

  • ערעור לעליון
    אפי | 11/07/2009 15:22

    קניתי דירה בבניין בקריית מוצקין, קומה מעל הדירה פנטהאוז+גג משותף. בעלי הפנטהאוז "סחב" לעצמו את הגג המשותף ובנה עליו בריכה. כתוצאה מכך, נוצרה נזילות, עובש, והרס של הקירות בדירתי. בתביעה שלנו נגד הבנייה הלא חוקית על גג משותף ניצחנו, ואמור היה לצאת צו הריסה לבנייה באזור המשותף. כעת הנתבע מערער לעליון. שאלתי: א. האם עלינו לשכור עו"ד או שזה מקרה בטוח (לאור הניצחון בתביעה קודמת) כך שאנו יכולים לייצג את עצמנו? (עו"ד מבקש כ-30 אלף ש"ח). ב. האם בכלל סביר שערעור כזה יתקבל לדיון בעליון?

    • ערעור לעליון
      |עו"ד עזרא שרון | 12/07/2009 13:15

      שום דבר איננו בטוח. במיוחד כשאין לי ידיעה בדבר נימוקי פסק הדין וסיכויי הערעור. בהחלט מומלץ לקחת עו"ד. בברכה, שרון עזרא, עו"ד