מסוי מקרקעין

  • מסוי מקרקעין
    גדי | 08/07/2009 23:53

    שלום רב מכרנו קרקע בקומבינציה, בחוזה רשום שכל ההיטלים על הקבלן, אבל בחישוב התמורה שקבלנו הוסיף לנו הקבלן לתמורה גם את ההיטלים אפילושבחוזה רשום שכל ההיטלים עליו. מה עושים.ככה שהוא הגדלי את התמורה שקבלנון זה לפי דעתי לא בסדר תודה גדי

    • מסוי מקרקעין
      |עו"ד גיא פרבמן | 09/07/2009 09:52

      העובדה שהוספו ההיטלים לתמורה תאפשר לכם לנכות אותם כהוצאה מוכרת. אחרת לא הייתים יכולים להנאות מהפרבילגיה הנ"ל ומבחינת רשויות המס היו רואים בעובדה שהיטלים חלים על הקבלן כתוספת לתמורה ללא יכולת מצדכם לנכות את ההוצאות הנ"ל.

      • מסוי מקרקעין
        גדי | 09/07/2009 10:17

        תודה על התשובה אבל אינני מבין מה זאת הוצאה מוכרת, אני לא בעל עסק אני עשיתי עסקת קומבינציה אין לי שום פריבילגיות הוסכם בחוזה שכל ההיטלים היו על הקבלן. כעת היינו בהליך משפטי עם הקבלן מאחר והתמורה שקבלנו היתה מועטה . כך שהקבלן בהגשת התגובה הוסיפו לתמורה לתמורה רת ההיטלים שחלו עליו והוכיח על ידי זה שקבלנו תמורה נאותה. \להיפך אנחנו לא נהנים משום הוצאה מוכרת לא קבלנו מאמה חזרה. זאת שאלתי האם מקובל להוסיף לתמורה שקבלנו את ההיטלנים שחלו על הקבלן כדי להוכיח שקבלנו תמרוה נאותה תודה גדי אני מקווה שהבנת אותי