חיובי מים מנופחים

  • חיובי מים מנופחים בדירה חדשה
    אמיר כהן | 05/07/2009 09:45

    שלום רב, רכשתי דירה בקומה 14 ומייד לאחר כניסתי לדירה החלו חיובים מנופחים של מים (קרוב ל-40 קו"ב לדייר בודד), מבדיקה התברר כי שעון המים רץ לפעמים גם ללא צריכת מים בפועל עקב משאבות לחץ הפועלות להעלאת המים לקומה 14. הקבלן כמובן מתנער מאחריות ומכחיש את התופעה, חברת המים, שבאמת אינני מאשימם כמובן מתנערת מאחריות, ואני נשאר ללא כל עזרה. כמה דירות בקומות העליונות התלוננו גם על התופעה אך נראה כי השלימו עם המצב. ברצוני לגשת לתביעה משפטית לתיקון הבעיה והחזר מעל 5000 ש"ח של חיובים עודפים במשך שנתיים שגרתי בדירה (כרגע הדירה מושכרת והדיירים מתלוננים על הבעיה) חשבתי לגשת לבית משפט לתביעות קטנות ולתבוע ישירות את החברה ממנה קניתי את הדירה אשדר. האם זהו הצעד הנכון לעשות ואלו הכנות עליי לעשות? בתודה. אמיר

    • חיובי מים מנופחים
      |עו"ד גיא פרבמן | 05/07/2009 21:54

      המלצתי להגיש תביעה מפוצלת הן כספית והן לצו שיחייב את הקבלן לתקן את הליקוי. אחרת תמצא את עצמך מקבל את הסכום ובעוד שנתיים תובע מחדש.