זה לא צריך להרפות את ידך עדיין

  • תשלום על השכרת דירה ממשרד השיכון
    יוסי | 30/06/2009 17:55

    אהלן אנשים לאחרונה אני מחפש דירה להשקעה, מצאתי דירה חמודה אבל משהו מטריד אותי משכירים את הדירה אך מי שמשלם על שכר הדירה הוא משרד השיכון, אפשר לקבל קצת הסבר על העניין הזה? למי משלם משרד השיכון? האים זה מסוכן?? תודה....!!

    • זה לא צריך להרפות את ידך עדיין
      עו"ד סיגל אלפסי | 01/07/2009 01:55

      יתכן כי מדובר בפרויקט של משרד השיכון לאיכלוס וסיוע לנזקקים (בד"כ קשישים ואמהות חד הוריות..). משרד השיכון מסייע להם במימון חלק משכר הדירה. בד"כ מדובר בחוזה שכירות ארוך טווח, וכאן יכולה להיות בעיה... מי משלם לך את שכר הדירה לא צריך לשנות, ואם המשלם הוא משרד השיכון - אז קבלת התשלום דווקא יותר וודאית. בכל מקרה, תבקש לראות את חוזה השכירות ותבחן היטב את תנאיו, תוקפו, תקופת אופציה וכיוצ"ב. מאחר ומדובר בדירה להשקעה, יש לבחון גם דברים נוספים אשר יבטיחו ככל הניתן את כדאיות ההשקעה... יש גם לערוך בדיקות משפטיות, רישומיות, ותכנוניות של הנכס.. מומלץ לפנות לעו"ד שיבצע עבורך בדיקות אלו. בברכה, סיגל אלפסי, עו"ד