ביטול הפקעה

  • הפקעה
    חנה | 15/06/2009 18:12

    לפני כעשר שנים הפקיעה המועה משטח השייך לי דונם אחד המהווה 25% מהמגרש השייך לי "לצרכי ציבור". במגרש המופקע לא נעשה דבר למעט סלילת כביש ששטחו 400 מטר.כלומר עדיין נשארו כ600 מטר לא מנוצלים. שאלתי היא האם אני יכולה לדרוש אותם חזרה ומהו התהליך הנדרש. מודה על תשובתכם.

    • ביטול הפקעה
      |עו"ד עזרא שרון | 16/06/2009 08:19

      תוכל לעיין במאמר שפרסמתי בעניין זה , שעניינו השבת מקרקעין שהופקעו. כעקרון, יש להגיש לבית משפט תביעה שעניינה דרישה להורות על ביטול ההפקעה- ככל שיש לכם עילה לכך. בברכה, שרון עזרא, עו"ד