השלמת רישום

  • רישום בעלות
    יפה | 15/06/2009 11:23

    שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בעצה: הוריי קנו דירה מזוג נשוי לפני כ 20 שנה. המסים שולמו, יש שטר מכר חתום על ידי הצדדים ועורך הדין. עורך הדין רשם לטובתם הערת אזהרה אבל לא השלים את הרישום והדירה מעולם לא נרשמה על שמם. הוריי התגרשו ובמסגרת הסכם הגירושים העבירו את הזכויות שלהם בדירה לילדיהם- להסכם ניתן תוקף של פסק דין ברבנות. בינתיים הלך אחד מבני זוג המוכרים לעולמו וגם אחד מהוריי. האם נוכל להעביר את הבעלות ישירות על שמנו (הילדים) בטאבו על סמך שטר המכר והסכם הגירושין? אודה לכם על תשובתכם.

    • השלמת רישום
      |עו"ד עזרא שרון | 15/06/2009 12:38

      שלום רב אם הרישום לא הושלם מזה 20 שנה, שטר המכר שנחתם על ידי הצדדים לא יספיק לצורך השלמת העברת זכויות. יש לבחון האם בתיק יש יפוי כוח מאת המוכרים לצורך השלמת הביצוע. מומלץ לפנות מיידית לעו"ד כדי להסדיר הנושא. כפי שנכחת לדעת בעצמך, חלוף הזמן רק מסבך העניינים. בברכה, שרון עזרא, עו"ד

      • השלמת רישום-המשך
        יפה | 15/06/2009 13:05

        תודה רבה לך על התגובה המהירה. אין יפוי כח בלתי חוזר בתיק. העו"ד ההוא פשוט עשה עבודה גרועה. מה עו"ד יעשה? צריך להגיש תביעה? יש לך מושג כמה זה יעלה לנו? מאד אודה לך אם תוכלי להשיב.

        • המשך תשובה
          |עו"ד עזרא שרון | 15/06/2009 13:45

          אם אין יפוי כוח, יש לנסות לאתר את המוכרים/יורשיהם, שיחתמו על המסמכים. אם זה לא ילך, יש להגיש תביעה לבית משפט. לגבי עלויות- לכל עו"ד התעריף שלו. תלוי גם במורכבות התיק

          • תודה רבה!
            יפה | 15/06/2009 14:08

            אני לא יודעת אם נפנה לעו"ד- בגלל בעיות כספיות בעיקר- אבל לפחות עזרת לי להבין מה הכיוון ואני מאד מודה לך על כך. מקווה שנוכל לטפל בזה בזמן הקרוב. למיטב ידיעתי, אבי ניסה ליצור קשר עם היורשים בזמנו והם סירבו לחתום. אני מקווה שאין התיישנות על הנושא הזה.