ודבר נוסף

  • צרות משפחתיות
    ס | 28/05/2009 20:42

    לי ולאבי דירה משותפת. אסרתי עליו מהלמשיך ולהשכירה אך ללא הועיל. יש לציין שקיבלתי את מלוא דמי השכירות ואף מעבר באמצעות עו"ד דרשתי לראות הסכם שכירות ובו ראיתי שחתימתי זוייפה. בזעם הגשתי תלונה במשטרה עבור זיוף ושלחתי מכתב באמצעות עו"ד בו אני אוסרת עליו מלהמשיך ולהשכיר את הדירה, ללא הועיל! . אבי טוען שלא עבר על עבירה פלילית גם אם הבאתי את חוסר רצוני הברור מלהמשיך ולהשכיר את הדירה משום שקיבלתי את מלוא שכר הדירה ואף מעבר. האם הוא צודק?

    • ודבר נוסף
      נ | 28/05/2009 20:44

      האם העובדה שהמשיך להשכירה למרות שהבאתי באופן מפורש את חוסר רצוני שימשיך וישכירה , מהווה ראיה לכך , שבחוזה שכירות בו זייף את חתימתי לא ייתכן וקיבל רשות לכך?

      • דבר נוסף
        |עו"ד גיא פרבמן | 28/05/2009 22:52

        אין ספק שהעובדה שעשה שזייף את חתמתך למרות הצהרתך המפורשת פועלת לטובתך. אולם, המלצתי לשיקול בחיוב מהלך של פירוק שיתוף

    • צרות משפחתיות
      |עו"ד גיא פרבמן | 28/05/2009 22:51

      העובדה שקיבלת את דמי השכירות אין בהם כדי לגרוע מאי רצונך שהנכס יושכר. נשאלת השאלה מה רצונך לעשות בנכס ? עפ"י מה שתיארת בפני מומלץ לשקול פירוק שיתוף דרך מכירת הנכס.

      • פירוק שותפות
        ב | 29/05/2009 02:30

        פירוק שותפות זה מהלך שהצעתי מספר פעמים אך ,לצערי, נענה בשלילה. אני מניחה שאין ברירה אלא לפנות לבית משפט קיוויתי שפינוי הדיירת תפעיל עליו לחץ להסכים לפירוק שותפות לצערי לא כך היה הדבר.

        • ועוד משהוא
          כ | 29/05/2009 02:32

          איך בית משפט פלילי יראה את המעשה שלו?

          • נושא פלילי
            |עו"ד גיא פרבמן | 29/05/2009 12:52

            זיוף הינו מעשה חמור ובמידה והגשת תלונה במשטרה תפתח כנגדו חקירה שבמהלכה יקבע האם לעמידו לדין. היה והא יעמוד לדין הוא צפוי לעונש לרבות ישיבה בכלא.

            • אם אני אבטל אותה אני לא אסתבך ?
              כ | 31/05/2009 16:04

              לא יאשימו אותי בביזבוז זמן משטרה או משהוא כזה? ניתן לבטל תלונה במשטרה גם אם היא מוצדקת?

              • כבד/י את אביך ואת אמך למען יאריכו ימיך ויגדל רכושך
                מ. ר. | 31/05/2009 17:23

                ואל תדרוך כף רגלך בבימ"ש , את לא יודעת מה הולך שם, ואם תנסי תראי אחרי שנים רבות שיתגלגל התיק שלך בבימ"ש שהיה עדיף לשמור על "הדיבר" כבד.