תוכל להגיש תביעה מתאימה למפקחת על בתים משותפים

  • מה עושים עם ה"משוגע" של הבניין ?
    kobi1902 | 18/05/2009 20:49

    בכל בניין משותף, יש את ה"משוגע" לטוב או לרע. במקרה שלי זה לרע. לפני כשלושה שבועות נבחרתי לנציגות וגיזברות ועד בית משותף. ה"משוגע" של הבניין זו דיירת שניהלה בעבר את הועד בצורה בלתי חוקית ואף פלילית. במשך שלושת השבועות הללו, דיירת זו מעודדת דיירים אחרים שלא לשלם את מיסי הועד, "מלכלכת" ומוציאה דיבה, בעצמה חייבת לועד 11 חודשי תשלום, וכל הזמן מנסה להכשיל את הועד הנבחר. היא אף יוזמת אסיפות ועד במועדים הנוחים לה, וכל זאת כדי להפיל את הועד. ישנם עוד הרבה נושאים אך אקצר. קצת בלתי אפשרי להחליף ועד כל שני וחמישי ! מה ניתן לעשות והאם פעולותיה חוקיות ?

    • תוכל להגיש תביעה מתאימה למפקחת על בתים משותפים
      |עו"ד עזרא שרון | 18/05/2009 21:52

      או לשלוח מכתב התראה, מאת עו"ד. תלוי בנסיבות המקרה בברכה, שרון עזרא, עו"ד