מות השוכר

  • תוקף שך חוזה שכירות
    גליה | 17/05/2009 19:02

    ערב טוב,הייתי רוצה לדעת האם במצב בו אדם שמשכיר דירה נפטר וע"פ החוזה נותרו עדיין 10 חודשי שכירות יכול המשכיר לדרוש את תשלום דמי השכירות הנותרים או להשתש בכתב הערבות הבנקאית או שמא חוזה השכירות מתבטל?

    • מות השוכר
      |עו"ד עזרא שרון | 18/05/2009 09:38

      שלום רב כעקרון, עם מות השוכר, נכנסים היורשים לנעליו- הן לחובותיו והן לזכויותיו. בברכה, שרון עזרא, עו"ד

      • מות השוכר
        גליה | 18/05/2009 11:17

        אם היורשים לא מתכוונים להמשיך ולגור בדירה השכורה אין איזושהי הוראה בחוק שמורה על הקטנת תקופת השכירות עליה יש לשלם?

        • אין  לת
          |עו"ד עזרא שרון | 18/05/2009 11:56