שאלתך אינה קשורה לפורום. אנא פנה לפורום עורכי דין.

  • גביית מיסי ועד בית
    עו"ד גבריאל | 07/05/2009 17:54

    שלום חבריי. אודה לכם באם תוכלו לסייע לי בשאלה זו. נתבקשתי לפנות, בשם ועד בית משותף, לבעלי דירות שמסרבים לשלם מיסי ועד. לאחר קבלת מכתב ההתראה נאותו הדיירים לשלם אך הם מסרבים לשאת בשכר טרחת עורך הדין. מה אתם עושים במצב כזה לצורך גביית שכר הטרחה? מהי הדרך האפקטיבית ביותר לגבייה?

    • שאלתך אינה קשורה לפורום. אנא פנה לפורום עורכי דין.  לת
      עו"ד זהר ארד | 08/05/2009 19:15