הרחבת פתח מחסן

  • שאלה בקשר להרחבת דלת של מחסן בבניין
    דני | 03/05/2009 10:22

    אני גר בבית משותף. יש לי מחסן פרטי בקומת עמודים. המחסן עשוי מבטון וכדי להרחיב את הפתח אני זקוק לניסור ביהלום. קיבלתי אישור חתום ממהנדס שמאשר הרחבת הפתח. המחסן נמצא בנישה(פנימי) לא בחזית. השאלה אם אני צריך אישור דיירים? המהנדס אמר שמספיק אישור שלו.

    • הרחבת פתח מחסן
      | עו"ד שרון עזרא | 03/05/2009 15:12

      שלום רב מהשאלה אני מבינה כי הרחבת המחסן היא על חשבון רכוש משותף ואיננה שינוי פנימי, במקרה כזה צריך לדעתי אישור הדיירי והיתר בנייה. ברר זאת מול הועדה המקומית בברכה, שרון עזרא, עו"ד