פנה לועדה מקומית לתכנון ובנייה לבירור הנושא

  • מדרגות גישה
    אנונימי | 26/04/2009 19:27

    יש לי בית פרטי בן שני קומות.אני רוצה לחלק את הקומה השני לשתי יחידות דיור ולבנות מדרגות גישה חיצוניות בתוך השטח הפרטי.האם אני צריך אישור מיוחד למדרגות גישה כאלו(ממתכת)?אם כן מה הפרוצדורה

    • פנה לועדה מקומית לתכנון ובנייה לבירור הנושא  לת
      עו"ד שרון עזרא | 27/04/2009 13:19

      • בדוק היטב אם בכלל מותר להוסיף דירה (זו משמעות
        מדן | 26/07/2009 06:15

        החלוקה) במגרש הנדון. לצורך הוספת המדרגות החיצוניות אתה צריך לבדוק אם יש מספיק מרחב ריק בין הבית הקיים לבין הקוו עד אליו מותר לבנות בחלקה (בעירייה קוראים למרחק הזה: "קווי בניין"). אם צפוף מדי - שאל על הסיכוי לקבל הקלה. ולסיום: ממילא תזדקק לאדריכל שידאג לקבל היתר מהעירייה. עבורו התשובות לשאלתך הן - קלי-קלות. מדן