חשבון נאמנות

  • איך פותחים חשבון נאמנות?
    עו"ד מתחילה | 22/04/2009 13:02

    כשאני מייצגת את המוכר, איך אני פותחת חשבון נאמנות בבנק? מה אני מבקשת? איזה טפסים עלי למלא? מה לרשום בהם? מה אני צריכה להציג לבנק לשם כך?

    • חשבון נאמנות
      עו"ד זהר ארד | 22/04/2009 13:21

      רצוי כי תפני לבנק ויסבירו לך בדיוק מה צריך. בדר"כ דורשים פירוט קצר על מטרת הנאמנות (לדוגמא כספים להבטחת תשלומי מיסים/פקדון להבטחת התחייבות וכיו"ב), צילום ת.ז. (כולל ספח עם כתובת) הן של הנהנה והן של הנאמן, וחתימת הנאמן על מסמכי פתיחת חשבון. ככל שמדובר בנהנה שהיו תושב חוץ, ישנם טפסים נוספים שעל הנאמן לחתום עליהם. מקווה שעזרתי לחברתי. שיהיה לך בהצלחה בתחילת דרכך. זהר ארד, עו"ד

      • לעו"ד זהר ארד, עזרת גם לי, מאד! תודה על כך!!!
        עוד עו"ד מתחילה | 24/04/2009 12:31

        אני קוראת בקביעות את הפורום ונהנית מתשובותיך הקולחות והבהירות. בתשוןבתך לעיל, גם לי עזרת ועל כך תודתי. טוב שיש עמיתים כמוך. כן ירבו.

        • חן חן  לת
          עו"ד זהר ארד | 24/04/2009 19:34

          • תודה רבה
            עו"ד מתחילה | 27/04/2009 15:40

            אכן עזרת לי מאוד.. תודה רבה