החזר מטלטלין

  • איני יודעת אם שאלתי שייכת לפורום הנ"ל
    ר. | 18/04/2009 20:20

    שלום, חייתי עם בן זוג כשנתיים בביתו שבקיבוץ. כל חודש התחלקתי איתו בהוצאות הבית ואף שילמתי מיסים לקיבוץ. כשנפרדנו, לקחתי איתי רק חלק מהרכוש שלי, כי לא היה מקום בבית אליו עברתי. עברו שנתיים מאז, ועכשיו אני מבקשת את רכושי בחזרה, והוא טוען שהוא לא נותן לי אותו בשום פנים ואופן, כי הייתי צריכה לשלם דמי שכירות והרכוש שנותר לי שם, מכסה בקושי חצי מהסכום הזה. מה אני יכולה לעשות כדי לקבל את רכושי בחזרה?

    • החזר מטלטלין
      ד.קובי | 18/04/2009 20:47

      שלום, בן זוגך אינו רשות השופטת והמבצעת, לגבי הרכוש האישי שלך חייב להחזירם לרשותך, במידה והכן את חייבת סכום כל שהוא עבור השכירות, אזי יגיש בן זוגך דרישה לתשלום בנפרד, אין קשר בין המטלטלין השייכים לך לבין חוב עבור שכירות. תודה, ובהצלחה.

    • נא לפנות לפורום דיני משפחה  לת
      | עו"ד שרון עזרא | 19/04/2009 10:22