דייר שנעלם

  • דייר נעדר
    ניר | 29/03/2009 10:43

    שלום רב, אני משכיר דירה לדייר אשר כבר חודשיים שהוא נעלם ולא משלם שכר דירה, שיקים אין לי ממנו מכיוון שהוא נקלע לקשיים ושילם לי במזומן כל חודש, איך עלי לפעול כדי להחזיר לי את הדירה בהקדם. כסף אין לו והחוזה נגמר העוד חצי שנה בתודה מראש

    • דייר שנעלם
      | עו"ד שרון עזרא | 29/03/2009 17:32

      ניר שלום אם הדירה בחזקתך, והיא פנויה, תוכל להגיש תביעה כספית. אם איננה פנויה- יש לשקלול הגשת תביעת פינוי. בברכה שרון עזרא, עו"ד