תלוי בהוראות הסכם השכירות ובטיב השיפוץ/תיקון ומידת נחיצותו

  • נטיעה במקרקעי הזולת
    מ | 26/03/2009 03:15

    מה הדין לגבי שוכר ששיפץ את הדירה השכורה על חשבונו האם יכול לדרוש החזר מהבעלים ?

    • תלוי בהוראות הסכם השכירות ובטיב השיפוץ/תיקון ומידת נחיצותו  לת
      עו"ד זהר ארד | 26/03/2009 15:39

    • אם השיפוץ בוצע בהסכמת הבעלים - אז כן.  לת
      אור | 29/03/2009 09:45

      • חוק המקרקעין
        מ | 29/03/2009 10:58

        תגובתך אינה מתבססת על החוק . שאלתי  במקרה בו לא היה הסכמה , אך השימוש בקרקע הוא ברשות. האם חל עלי חוק המקרקעין, בעניין נטיעה בנכסי הזולת, במחזיק שלא כדין ,שלפיו הרשות לבעל הקרקע להחליט האם לקיים את הנטיעה או לשמרו ? או שיש ס' חוק אחר בענין?