תשלומי ועד בית

  • חוב דירה שנקנתה
    רון | 23/03/2009 11:39

    לדירה שנקנתה בבנין שלנו היה חוב לועד הבית של 4 שנים. בעלי הדירה הקודמים לא שילמו ואז נעלמו לחו"ל. לפני מספר חודשים נקנתה הדירה. מי צריך לרדוף אחרי בעל החוב. ועד הבית או רוכשי הדירה החדשים. האם זו לא חובתם לבדוק שהדירה אותה רכשו נטולת חובות? תודה רבה.

    • תשלומי ועד בית
      | עו"ד שרון עזרא | 23/03/2009 17:23

      ועד הבית צריך לדרוש מהבעלים הנוכחי, והם צריכים לדרוש זאת מהבעלים הקודם בברכה, שרון עזרא, עו"ד