שכן שלא חותם

  • חתימת השכנים על תכנית הבנייה
    קרן | 18/03/2009 10:40

    שלום רב, אני ומשפחתי בונים בניין בת"א, העירייה דורשת מאיתנו להחתים את השכנים הגובלים בשטח שלנו. השכן שלידנו נפטר ואנו פנינו לבניו שהם יורשיו, מסתבר שהייתה לנפטר אישה הידועה בציבור וכרגע מתנהל משפט לגביי הנכסים של הנפטר. שאלתי היא: מה קורה במקרה ואחד השכנים לא חותם בגלל סיבה כזו?האם אנו נתונים לחסדיהם של שכנינו? מה החוק במקרה הזה אומר? אודה לתשובתכם, קרן

    • שכן שלא חותם
      | עו"ד שרון עזרא | 18/03/2009 11:25

      אנא בררי מול הודעה המקומית האם ניתן, כתחליף לחתימה, לבצע פרסום של הבקשה. בברכה, שרון עזרא, עו"ד