רכישה מקבלן

  • דירה חדשה-????????????????
    ני | 05/03/2009 12:11

    לעו"ד שלום רב אני מתעניינת בנוגע לדירה חדשה מקבלן,שאמורה להיות מוכנה בחודש יוני 2011. אחד מהסעיפים הם שהתשלומים יהיו צמודים מרגע החתימה ------למדד תשומות הבנייה. שאלותיי הם: האם כיום כדאי לבקש להצמיד את מחירי תשלומי הבית למדד לצרכן או למדד לתשומות הבניה או לאחר????? במה זה כרוך כל סעיף שכזה .בתקופה הקשה הזו על מה עלינו להתמקח ?????? האם אין"סכנה "בסעיפים אלה בתקופה זו ????? אבקש לקבל הסבר מפורט כמובן רק במידה ויש ידע בנושאים אלו תודה ומודה מראש

    • רכישה מקבלן
      עו"ד זהר ארד | 07/03/2009 19:42

      אין באפשרותנו ליתן לך הסבר מפורט בנוגע לסעיפים שיש לשים לב אליהם בהסכמי רכישה מקבלן. במיוחד בתקופה זו - מומלץ לשכור עו"ד שייצג רק אתכם בהליך הרכישה אשר יוכל ליעץ, להדריך וללוות אתכם בכל המו"מ והתהליך הארוך. לעניין הצמדה למדד - כיום צופים כי מדד המחירים לצרכן בשנת 2009 יהיה נמוך מאוד ויתכן אף שלילי. יחד עם זאת, לטווח ארוך, לא ניתן לחזות איזה אפיק יהיה אטרקטיבי יותר עבורכם. לסיום אציין (ללא כל המלצה או יעוץ) כי המדד אשר משפיע עליכם ועל חייכם יותר (להבדיל מהקבלן) הוא מדד המחירים לצרכן.

      • עו"ד זוהר , תודה רבה על הייעוץ
        ני | 08/03/2009 16:43

        נמשיך להתנהל כפי שהגבת. תודה רבה רבה.