פינוי שוכר

  • פינוי שוכר
    איתי | 05/03/2009 10:04

    שלום רב. השכרתי דירה לשוכר אשר שילם לי עבור 3 חודשים ראשונים במזומן ולאחר מכן נתן לי 3 צ'קים. לאחר שעלו אצלי חשדות מסויימים בדקתי את הצ'קים שנתן לי בבנק ישראל וגיליתי שהם מוגבלים. בנוסף בדקתי קצת לגבי השוכר במשרד הפנים ועלו לי נתונים מדאיגים כי תעודת הזהות מזוייפת, חוץ מהשם ומספר הזהות שאר הפרטים לא נכונים (שם האם, האב, תאריך לידה). אם אני יכול לפנות אותו מהדירה? מה האמצעים המשפטיים העומדים לזכותי במצב זה? *הערת מערכת: לקריאה נוספת אודות השכרת דירה

    • פינוי שוכר
      עו"ד זהר ארד | 07/03/2009 19:32

      עשרות שאלות בנושא פינוי שוכרים נענו בפירוט רב במסגרת הפורום. הנך מוזמן לגלוש בארכיון הפורום. כמו כן, ישנו מאמר מפורט פרי עתה של עו"ד שרון עזרא באתר בנושא.