ביטול חוזה

  • קנית דירה
    סימה .פ | 02/03/2009 23:30

    לפני קנית הדירה ,הגשתי בקשה למשכנתא בבנק, ולאחר כמה ימים קבלתי אישור מהבנק שהמשכנתא אושרה..שמחתי ולכן ערכתי חוזה עם בעל הדירה ,לאחר שקיימתי את החוזה הבנק חזר בו מלתת לי משכתנא מפני שחזר לי הוראת קבע של המשכנתא ונאלצתי לבטל את החוזה מאחר שהבנק מסרב לאשר לי את המשכנתא אשמח לקבל חוות דעתכם.. בכבוד רב! סימה

    • ביטול חוזה
      | עו"ד שרון עזרא | 03/03/2009 12:40

      לא ברור על מה בדיוק את מבקשת חוות דעת. האם המוכר אישר את ביטול העסקה או שיש לו טענות כלפייך? האם את שואלת האם יש לך עילת תביעה כלפי בנק? בברכה, שרון עזרא, עו"ד

      • המשך לקנית דירה
        סימה | 03/03/2009 13:25

        המוכר תובע אותי על ביטול חוזה סה"כ התביעה על 80.000 ש"ח ויש לי מסמך של הבנק על אישור המשכנתא..

        • המשך תשובה
          | עו"ד שרון עזרא | 04/03/2009 09:40

          בדר"כ, העובדה כי לא אישרו לך המשכנתא איננה הגנה בפני המוכר. כדי לבחון אם יש לך עילה תביעה כנגד הבנק, יש לפנות לייעוץ אישי. בברכה, שרון עזרא, עו"ד