המושג לא מוכר לי

  • תב"א סדנאות אומנים
    דהן אביגיל | 28/02/2009 00:44

    מתעניינת ברכישת דירה בפרוייקט שמיועד לאומנים -דירות סטודיו שימכרו לאומנים . רציתי לקבל אינפורמציה על תב"א סדנאות אומנים - מה המשמעות של זה בבואי למכור את הדירה בבוא היום , האם זה יכול לפגוע בערכו של הנכס

    • המושג לא מוכר לי  לת
      עו"ד זהר ארד | 28/02/2009 18:57

    • תב"ע סדנאות ואומנים
      | עו"ד שרון עזרא | 01/03/2009 11:12

      שלום רב בתחום שיפוט אזור ת"א-יפו יש אזורים שהתב"ע מייעדת אותם רק לאומנים וסדנאות אומנים. כל שימוש שונה- הינו שימוש חורג, על כל השלכות המשתמעות מכך. למיטב זכרוני, אין הגדרה בתב"ע מהו "אומן". מכל מקום, כמובן שיש להתייעץ עם עו"ד בטרם ביצוע עסקת רכישה כאמור בברכה, שרון עזרא, עו"ד