תביעה למפקח

  • איך מגישים תביעה למפקח על המקרקעין?
    Lady Madonna | 21/02/2009 12:19

    אני מעוניינת להגיש תביעה למפקח על המקרקעין. מדובר בבית משותף. מעלינו, בקומה האחרונה יש שכנים. בתוך המקלחת שלהם, בצינור הביור המוביל את מי האמבטיה לצינור הביוב הראשי יש כנראה סדק או חור. דליפת המים גורמת לנו לנזק בתקרת המקלחת שלנו. השכנים מסרבים בתוקף לתקן את הנזילה למרות ששלחנו להם מכתב עם אישור מסירה ובו בקשה (בפעם ה-4) לתקן את הנזילה. על כן, אבקש לברר אילו פרטים עלי לציין בתביעה. האם ניתן להגיש את התביעה באמצעות המשלוח בדאר? איך אני מצואת את מס' הטלפון של המפקח על המקרקעין על מנת לברר כתובת ופרטים נוספים באם אצטרך? תודה רבה

    • תביעה למפקח
      עו"ד זהר ארד | 21/02/2009 18:56

      את התביעה יש להגיש למפקח אשר יושב בלשכת רישום המקרקעין (טאבו) האחראי על איזור מגוריך. תוכלי להכנס לאתר של לשכת רישום המקרקעין, להקיש מס' גוש וחלקה של דירתך (תקחי את הפרטים מחשבון הארנונה) ותוכלי לראות באיזה לשכה מדובר. בכתב התביעה יש לפרט את כל העובדות המקימות לך זכות לקבלת סעדים. רצוי להיעזר בשירותיו של עו"ד שכן מדובר בהליך משפטי לכל דבר ועניין. מומלץ להגיש את התביעה במסירה אישית בלשכה, כך גם תוכלי אולי לקבל מעט הדרכה במקום. הערת מערכת:לקריאה נוספת: רישום מקרקעין

      • נסי לילמוד
        ועד הבית | 22/02/2009 15:45

        נסי לקרוא כאן פסקי דין של המפקחת ותוכלי ללמוד קצת על ההתנהלות בבית משפט זה .

        • נסיון שני לקישור
          ועד הבית | 22/02/2009 15:46

          http://www.justice.gov.il/MOJHeb/HagafLrishomMekakein/LeskotHpikamekarkein/PiskeyDinNivcharim

          • תודה רבה
            Lady Madonna | 24/02/2009 20:05

            רב תודות על התגובה. אכן אכנס ללינק ואלמד אודות הנושא.