בהמשך למה שכתבתי מה בעצם ניתן לעשות?

  • מכירת דירה הרשומה בממ"י ובחברה המשכנת
    צביקה | 18/02/2009 10:13

    החלטנו למכור את דירתנו ומצאנו קונים וכרגע העניין אצל עו"ד ומתקדם לחתימה על חוזה. מבירור שנעשה, לפני חצי שנה הוצא צו בתים משותפים על הדירה שלנו וכרגע ניתן לרשום את הדירה בטאבו, אך הדבר יקח הרבה מאוד זמן. ממ"י טוענים שמאחר וניתן לרשום את הדירה בטאבו הם לא מטפלים יותר בנושא מה עושים במצב כזה שכן לפי הבנתי לא תוכל להירשם הערת אזהרה לטובת הקונים במצב הנוכחי. יש לציין כי הדירה נקייה משיעבוד ומשכנתא ולמרות זאת הדבר כרוך בפרוצדורה ארוכה כאשר הבניין בן 12 שנה ואנשים מכרו דירות ללא כל בעיה גם בחצי השנה האחרונה הערת מערכת: לקריאה אודות מכירת דירה >>

    • בהמשך למה שכתבתי מה בעצם ניתן לעשות?  לת
      צביקה | 18/02/2009 11:02

      • תגובה
        עו"ד זהר ארד | 18/02/2009 11:30

        מומלץ כי תפנה לעו"ד המייצג אותך במכירה, אשר בקיא ודאי במצב המשפטי והעובדתי ולפיכך יוכל להשיבך באופן המדויק ביותר.