התנגדות לתב"ע

  • התנגדות לתב"ע
    מורן | 16/02/2009 16:46

    הגשתי התנגדות לתב"ע ליד מקום מגורי. היום, יצר איתי קשר היזם (איך למען השם השיג את המס' שלי?) והיה מאוד נחמד והסביר לי מה הוא הולך לבנות שם ולנסות לשכנע אותי להסיר את התנגדותי. השיחה היית המאוד נעימה והוא הזמין אותי לפגישה במשרדו לה נענתי בחיוב. השאלה: מה הוא בעצם רוצה ממני (אני לא מתכוון להסיר את ההתנגדות)? הוא בטח שלא יכול לשנות את התוכינת שלו, וגם אם כן, איך אוכל לוודא שלא יפגע בי? מה עכשיו? האם ניתן להתעלם מההתנגדות שלי? הבנתי אח"כ מאדריכל שמכיר את הפרויקט שהעיריה גם ככה הקשתה עליו בשינוי התב"ע (שאושרה ב-2002). מה עושים? איך משנים? הצילו! :) בברכה אינ

    • התנגדות לתב"ע
      | עו"ד שרון עזרא | 17/02/2009 10:03

      שלום רב ההתנגדות בעינה עומדת, ואף אף אחד לא יכול להסירה- אלא בהסכמתך. לא ברור לי כיצד הוא יכול לפגוע בך וממה החשש. אם הינך חושש-פשוט אל תלך לפגישה בברכה, שרון עזרא, עו"ד

      • אני ממש לא חושש
        מורן | 17/02/2009 10:15

        הייתה שיחה נחמדה ולא הגיע לפסים מסוג זה. אם הייתי חושש לא הייתי מסכים לפגישה. השאלה היא אילו כלים חוקיים עומדים מבחינתי (שלא יבצע את העבודה) ואילו מבחינתו (שאסיר את ההתנגדות)? תודה

        • תגובה
          מתמחה | 19/02/2009 14:47

          כפי שציין עו"ד עזרא בתגובתו הקודמת-אף אחד לא יכול להסיר את התנגדותך, אלא רק את, כך שאין לך חשש שהוא יסיר את ההתנגדות. נראה לי שהוא רוצה להבין את ההתנגדות שלך ואולי להציע לך הצעה שתסכימי ותסירי את ההתנגדות. ממליצה להעזר בעו"ד בנושא ולא רק בתשובות בפורום. בהצלחה