יפוי כוח בלתי חוזר

  • ביצוע עסקה
    אלכס | 31/01/2009 23:18

    אני ואחי רכשנו דירה מבן דודי וחתמנו על יפוי כח בלתי חוזר כדי שעו"ד יוכל לבצע את העסקה, שילמנו מראש את הסכום שדרש עוה"ד ובאמצע הטיפול בן דודי ביקש לפטר את העו"ד בהסכמתנו והעו"ד הסכים להשתחרר אך לא החזיר לנו את היפוי כח שנותר בידיו. האם עלינו לפנות למינהל מקרקעין או ללשכת רישום המקרקעין בבקשה לבטל את היפוי כח שניתן. או שדי בכך שנבקש מהעו"ד את היפוי כח בחזרה על מנת שניתן אפשר יהיה להשלים את ביצוע העסקה. . הערת מערכת:לקריאה נוספת: רישום מקרקעין

    • יפוי כוח בלתי חוזר
      | עו"ד שרון עזרא | 01/02/2009 17:24

      בנסיבות העניין, הייתי מציעה כי ישלח לעו"ד מכתב , בכתב, המורה לו לא לעשות שימוש בייפוי הכוח, וכן לבקש המקור חזרה. בברכה, שרון עזרא, עו"ד

      • ביטול יפוי כוח בלתי חוזר - רק ע"י בימ"ש
        ס | 03/02/2009 12:28

        אם לא תצליחו לקבל את היפוי כוח הבלתי חוזר בהסכמה, אין מנוס אלא לבטלו באמצעות בימ"ש.