קרוב לוודאי שהמעברים הם אכן רכוש משותף. יש לבדוק התשריט.

  • מחסנים מה דין הפרוזדור
    שלום משי | 28/01/2009 12:40

    קניתי כמה מחסנים בבנין שלי ואני רוצה לסגור את המעבר ולעשות את הכל לחדר אחד גדול. האם יכולים השכנים להתנגד ולטעון שהמעברים הם רכוש ציבורי, או שהיות ואין לאף אחד מחסן במעבר זה ורק אני משתמש בו אז אין להם זכות.

    • קרוב לוודאי שהמעברים הם אכן רכוש משותף. יש לבדוק התשריט.  לת
      עו"ד זהר ארד | 28/01/2009 16:56

      • תודה רבה אבל עוד שאלה
        שלום משי | 28/01/2009 20:51

        האם לדעתך בית משפט יחייב אותי לפרק את הדבר אפ' אם כל הפרוזדור הוא רק מעבר למחסנים שלי ואין עןד מחסן בדרך. תודה רבה מראש.

        • המשך תשובה
          עו"ד זהר ארד | 29/01/2009 12:20

          סביר להניח שכן. בכל זאת מדובר ברכוש משותף ולא ברכוש פרטי שלך. ככל שליתר הדיירים אין אפשרות לעשות שימוש במעבר יתכן שדרך המלך היא לקבל את הסכמתם לכך שתעשה שימוש בלעדי במעבר.

          • עוד שאלה בבקשה
            שלום משי | 29/01/2009 20:28

            האם לדעתך הפרוזדור שייך לבעלי המחסנים האחרים או גם לכל דיירי הבנין? הקבלן שם דלת בתחילת הפרוזדור שמוביל למחסנים ורק לבעלי מחסנים הוא נתן מפתח. ואני קניתי בסוף הפרוזדור את המחסנים. בקיצור ממי אלי לבקש אישור, מכל דיירי הבנין או רק מבעלי המחסנים האחרים? תודה רבה על כל העזרא

            • המשך תשובה
              עו"ד זהר ארד | 30/01/2009 09:46

              כפי שכתבתי קודם, יש לבדוק זאת בתשריט ובצו רישום הבית המשותף אותם תוכל להזמין לעיון וצילום מהטאבו.