רכישת מגרש משותף

  • קרקע
    באדי | 26/01/2009 01:42

    רכשתי דירה עם מגרש גדול. העברתי מחצית זכויות על הדירה לשותפה שמתגוררת בדירה. הדירה עדיין רשומה על שמי ויש לי חוזה עם המינהל. האם לשותפה שלי יש זכות לדרוש שאוציא ציוד כבד שאני שם במחצית המגרש.

    • רכישת מגרש משותף
      | עו"ד שרון עזרא | 26/01/2009 09:40

      המצב הרישומי ומשפטי של הנכס לא ברור לי. אם אתם שותפים בקרקע, במושע, אזי לשניכם אותם זכויות בקרקע. אם תרצו לעשות חלוקת שימוש- עליכם לעשו הסכם שיתוף. בברכה, שרון עזרא, עו"ד