אנא פנו לייעוץ משפטי אישי

  • הליכים במנהל
    יעל | 20/01/2009 08:00

    שלום! אנחנו רכשנו בית בהרחבה בישוב בצפון ובחוזה מופיע המשפט "אישרה ועדת העסקאות את הקצאת המגרש למזמין" מהי אותה ועדת עסקאות, מתי היא מתכנסת, אחרי/לפני תשלום דמי החכירה או בכלל לפני שבוצעה שמאות לקרקע? ובכלל המו הנוהל המתבצע בה. תודה רבה!

    • אנא פנו לייעוץ משפטי אישי
      | עו"ד שרון עזרא | 20/01/2009 09:09

      השאלה כללית מידי ואיננה מתאימה לדיון בפורום. אומר רק שועדת העסקאות היא גוף הפועל מטעם המנהל ותפקידו, כשמו, לאשר עסקאות. בברכה, שרון עזרא, עו"ד